Guru Penolong Kanan Pentadbiran (GPK1)

Melalui,

Pengetua

Sekolah Menengah Daerah Pontian

Tuan,

BENGKEL SEMAKAN DATA EOPERASI BERAKHIR 31 JULAI 2019 DAN TAGGING GURU BAGI SEKOLAH MENENGAH HARIAN DAERAH PONTIAN

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2.         Sukacita dimaklumkan bahawa taklimat berkaitan perkara tersebut akan diadakan pada ketetapan berikut :

Tarikh/Masa   :           21 Julai 2019 / 10.00 PAGI – 5.00 PETANG

Tempat           :           Bilik Mesyuarat Ibnu Qayyim

Pejabat Pendidikan Daerah Pontian.

3.         Sehubungan dengan itu, bagi memastikan kelancaran bengkel tersebut, pihak tuan adalah dikehendaki membuat semakan dan pengisian maklumat Perjawatan, enrolmen dan subjek bagi tahun 2019 di laman sesawang eoperasi.moe.gov.my. Sila bawa bersama-sama Maklumat Bilangan Kelas/Murid Mengikut Tingkatan, Pakej Matapelajaran dan Komputer Riba.

4.         Kerjasama tuan didahului dengan ucapan terima kasih. Sebarang pertanyaan mengenai perkara ini sila hubungi En. Mohd Zainul Ami Bin Rohibon di talian  013-2987838 /  07-6894011.

Sekian, terima kasih.

files/BENGKEL_EOP_31_JULAI.pdf