Pengetua & Guru Besar
SJKC Tah Tong
SK Batu 24

Tuan,

PELANTIKAN SEBAGAI PEMBACA IKRAR SEMPENA MAJLIS SAMBUTAN HARI GURU DAERAH PONTIAN TAHUN 2019

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk

2.         Dimaklumkan bahawa Majlis Sambutan Hari Guru Peringkat Daerah Pontian Bagi Tahun 2019 akan diadakan seperti ketetapan berikut :

Tarikh            : 24 April 2019 (Rabu)

Masa              : 2.00 petang

Tempat          : Dewan Seri Gemilang, SMK Dato’ Penggawa Barat

3.         Sehubungan dengan itu, Pejabat Pendidikan Daerah Pontian Melantik LIMA (5) orang guru muda (rujuk lampiran) bagi mengetuai bacaan ikrar Majlis Sambutan Hari Guru pada masa yang ditetapkan seperti di atas. Pembaca ikrar diwajibkan hadir ke raptai penuh bagi Majlis Sambutan Hari Guru  yang akan diadakan seperti ketetapan berikut :

Tarikh            : 23 April 2019 (Selasa)

Masa              : 2.00 petang

Tempat          : Dewan Seri Gemilang, SMK Dato’ Penggawa Barat

4.         Sebarang pertanyaan mengenai perkara ini sila hubungi En. Mohd Zainul Ami bin Rohibon di talian 07-6894000 sambungan 4011. Kerjasama tuan/puan dalam menjayakan majlis ini didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian.

files/IKRAR_HARI_GURU.pdf