Assalammualaikum w.b.t. Salam Sejahtera dan Salam Pontian Dinamik

Pengetua dan Guru Besar
Sekolah-Sekolah Daerah Pontian

PEMAKLUMAN PEMBENTANGAN PERANCANGAN STRATEGIK SEKOLAH-SEKOLAH DAERAH PONTIAN TAHUN 2019

Berdasarkan surat yang dikeluarkan Pejabat Pendidikan Daerah Pontian JPA6008.30/500/4/4/1Jld.2(04) bertarikh 05 Mac 2019, dimaklumkan bahawa satu sesi Pembentangn Perancangan Strategik Sekolah-Sekolah Daerah Pontian akan dilaksanakan pada ketetapan berikut :

Tarikh        :    18 - 20 Mac 2019 (Rujuk Jadual Lampiran 1)
                    Masa         :    08.30 pagi - 4.30 petang
                    Tempat      :    Panel 1    -    Bilik KPPD, PPD Pontian
                                           Panel 2    -    Bilik Ibnu Sina, PPD Pontian
                                           Panel 3    -    Bilik Ibnu Qayyim, PPD Pontian
                                           Panel 4    -    Bilik Kaunseling, PPD Pontian
                    Peserta     :     Semua Pengetua dan Guru Besar
                                            Sekolah-Sekolah Daerah Pontian

Mohon kerjasama tuan untuk menyediakan bahan pembentangan berdasarkan panduan dan tapak pembentangan yang disediakan bersama dengan makluman ini. Sebarang pertanyaan boleh hubungi En Rostam Bin Yahmin ditalian 019-7046540 atau En Mohd Esa Bin Dasim di talian 019-7462176. Harap maklum dan terima kasih.

Pejabat Pendidikan Daerah Pontian

files/JADUAL_PEMBENTANGAN_PERANCANGAN_STRATEGIK_SEKOLAH_2.docx